Čokoládu a její předky v podobě kakaových bobů a pravého kakaa nabízíme jen v té nejvyšší kvalitě. Najdete u nás jednodruhové bean to bar čokolády, v tmavé verzi vhodné i pro vegany, dále jahodové či pomerančové pochoutky, oříšky v čokoládě nebo belgickou čokoládu určenou k vaření a k výrobě horké čokolády v sychravém počasí.
Čokoládu a její předky v podobě kakaových bobů a pravého kakaa nabízíme jen v té nejvyšší kvalitě. Najdete u nás jednodruhové bean to bar čokolády, v tmavé verzi vhodné i pro vegany, dále jahodové či pomerančové pochoutky, oříšky v čokoládě nebo belgickou čokoládu určenou k vaření a k výrobě horké čokolády v sychravém počasí.
Podkategorie
Bean to bar, neboli od bobu po tabulku, jsou ty nejkvalitnější čokolády, které vůbec existují. Obsahují kakaové boby a třtinový cukr a tmavá verze je skvělým dezertem i pro vegany. Mléčná bean to bar čokoláda navíc obsahuje sušené mléko. Naše čokolády pochází např. z Ekvádoru, Filipín nebo Madagaskaru a jsou ručně vyráběné.
I suroviny, ze kterých se vyrábí pravá čokoláda, mají v kuchyni své místo. Kakaové boby jsou superpotravina a jsou proto skvělou zdravou svačinou, když vám chybí energie. Pravé nealkalizované kakao z pražených bobů je zdravější verzí tzv. holandského kakaa, protože do něj nejsou přidávané žádné regulátory kyselosti a kakao tak nepřichází o důležité antioxidanty.
Kromě jednodruhových bean to bar čokolád máme rádi i další sladkosti. Například taková jahodová pochoutka sypaná kokosem, lyofilizovanými jahodami a ostružinami je fantastický dárek pro děti i dospělé. Čoko penízky z belgické čokolády se hodí na vaření i „ochutnávání“, ale nejlepší jsou podle nás k výrobě horké čokolády. A poloslané oříšky v tmavé čokoládě, to je bonboniéra pro gurmány.
Sladko-slané potěšení pro všechny milovníky pistácií Ochutnejte kombinaci poloslaných pistácií a tmavé hořké čokolády, je nezapomenutelná.
Tmavá čokoláda Nicaragua má vybalancovanou chuť se svěžími tóny tropického ovoce podkresleného oříšky a rozinkami. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Nicaraguy.
Okouzlí vás svěžími tóny zeleného jablka podkreslenými špetkou mořské soli, oříšky, sušeným ovocem a zejména rozinkami. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Indie.
Bílé čokoládové penízky snoubí chuť mléka, smetany a vanilky. Vhodné jsou nejen na mlsání, ale i na pečení či na výrobu horké čokolády.
Nebe v puse Kombinace poloslaných lískových oříšků a tmavé hořké čokolády probudí všechny vaše smysly.
Poloslané mandle obalené v hořké čokoládě. Kombinace poloslaných mandlí a tmavé hořké čokolády předčí veškerá vaše očekávání.
Poloslané kešu ponořené v tmavé hořké čokoládě. Sladko-slané pokušení, kterému nelze odolat.
Hořká belgická čokoláda. Belgická čokoláda 70% se lehce rozpouští. Proto ji doporučujeme k přípravě horké čokolády, na pečení, ale i jen tak k mlsání.
Jemně hořká čokoláda. Belgická tmavá 55% čokoláda se hodí na pečení, výrobu horké čokolády a na mlsání.
Mléčná pochoutka, o kterou se nebudete chtít dělit. Belgická čokoláda 35% se lehce rozpouští. Proto ji doporučujeme k přípravě horké čokolády, na pečení, ale i jen tak k mlsání.
Karamelová čokoláda k nakousnutí. Vysoce kvalitní mléčná karamelová čokoláda. Čoko penízky z belgické čokolády doporučujeme na vaření i zobání během dne, nejlepší jsou ale k výrobě horké čokolády.
Křupavé poloslané lískové oříšky s jemnou hořkou čokoládou Silná čokoláda se svěžími tóny zeleného jablka. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Indie.
Jemná, příjemně nasládlá, bohatá čokoládová chuť s nástinem oříškových tónů. To jsou mléčné Filipíny. Jednoduše poctivá mléčná čokoláda. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Filipín.
Neobyčejné kakao pro neobyčejné zážitky. Naturální, nealkalizovaný, plnotučný kakaový prášek vyrobený z pražených kolumbijských bobů Fino de Aroma. Obsahuje 22-24 % kakaového másla. Alkalizovaná kakaa (tzv. holandská) jsou tmavší a lépe rozpustná díky přidáním regulátorů kyselosti. V kakau jsou však tímto způsobem degradovány jeho přirozené antioxidanty.
Superpotravina, která Vám dodá energii na celý den! Pražené kakaové boby Indie IDUKKI jsou výborné jako celodenní zdravé mlsání. Mohou se také přidat místo oříšků do pečení, do jogurtu k snídani nebo jimi ozdobit dort.
Delikátní chuť poloslaných kešu a hořké čokolády. Čokoláda se svěží chutí zeleného jablka. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Indie.
Neodolatelná chuť poloslaných pistácií a hořké čokolády se svěžími tóny zeleného jablka podkreslenými špetkou mořské soli, oříšky, sušeným ovocem a zejména rozinkami. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Nikaraguy.
Vynikajicí chuť kakaového másla posypaného drcenými kakaovými boby z Ekvádoru. Naše bílá čokoláda obsahuje 40 % kakaového másla a má vysoký obsah mléka. Díky tomu a také díky třtinovému cukru má unikání, jemně karamelovou chuť, kterou jsme ozvláštnili drcenými kakaovými boby.
Čokoláda je jemná a sladká, avšak silně čokoládová díky vysokému obsahu kakaa. Svěžest tropického ovoce je doplněna komplexní chutí mléčné čokolády. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Ekvádoru.
Silná čokoláda s výrazně sladkým ovocno-květinovým dokončením. V komplexní chuti dominují tóny tropického ovoce a tančí divokost zelených banánů a granátového jablka. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Ekvádoru.
Neodolatelné spojení hořké čokolády s pomerančem. Jednoduché a přitom tak dobré. Nejoblíbenější pochoutka v našich obchodech. Nádherně vypadá v balení spolu s dalšími lámanými čokoládami.