Naše bean to bar čokolády jsou jednodruhové. Kakaové boby použité na výrobu dané tabulky čokolády tedy pochází z jedné oblasti na světě, např. z Filipín, z Madagaskaru nebo Ekvádoru. Obsahují pouze kakaové boby a třtinový cukr, takže si je mohou užívat naplno i vegani. Pokud máte rádi něco navíc, najdete u nás také oříškové čokolády – s poloslan...
Naše bean to bar čokolády jsou jednodruhové. Kakaové boby použité na výrobu dané tabulky čokolády tedy pochází z jedné oblasti na světě, např. z Filipín, z Madagaskaru nebo Ekvádoru. Obsahují pouze kakaové boby a třtinový cukr, takže si je mohou užívat naplno i vegani. Pokud máte rádi něco navíc, najdete u nás také oříškové čokolády – s poloslanými pistáciemi, praženými kešu nebo s lískovými oříšky. Všechny oříšky jsou pražené ručně, na sucho bez oleje.
Tmavá čokoláda Nicaragua má vybalancovanou chuť se svěžími tóny tropického ovoce podkresleného oříšky a rozinkami. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Nicaraguy.
Okouzlí vás svěžími tóny zeleného jablka podkreslenými špetkou mořské soli, oříšky, sušeným ovocem a zejména rozinkami. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Indie.
Křupavé poloslané lískové oříšky s jemnou hořkou čokoládou Silná čokoláda se svěžími tóny zeleného jablka. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Indie.
Delikátní chuť poloslaných kešu a hořké čokolády. Čokoláda se svěží chutí zeleného jablka. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Indie.
Neodolatelná chuť poloslaných pistácií a hořké čokolády se svěžími tóny zeleného jablka podkreslenými špetkou mořské soli, oříšky, sušeným ovocem a zejména rozinkami. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Nikaraguy.
Silná čokoláda s výrazně sladkým ovocno-květinovým dokončením. V komplexní chuti dominují tóny tropického ovoce a tančí divokost zelených banánů a granátového jablka. Ručně vyrobená z kakaových bobů z Ekvádoru.