Oříšky pražíme v naší pražírně v Kutné Hoře vždy čerstvé, na sucho bez oleje. Můžeme tak zaručit skvělou chuť a křupavost. Jen nevíme, jestli jemně sladké skořicové mandle, kešu a lískové oříšky lépe voní, nebo chutnají.
Oříšky pražíme v naší pražírně v Kutné Hoře vždy čerstvé, na sucho bez oleje. Můžeme tak zaručit skvělou chuť a křupavost. Jen nevíme, jestli jemně sladké skořicové mandle, kešu a lískové oříšky lépe voní, nebo chutnají.
Kešu pražené v cukru a skořici. Za nás nejlepší sladké oříšky na světě. Jsou jemné, lehce sladké a chutnají po Vánocích. A tak si dopřáváme Vánoce po celý rok. Pozor, jsou vysoce návykové.
Lískové oříšky, cukr a skořice. Kombinace, která nikdy neomrzí. Jemně sladké oříšky dokážete chroupat po celý den. Vyzkoušejte sami. Ale pozor, jeden pytlíček nestačí!
Pražené mandle skořicové chutnají a voní jednoduše neodolatelně. Věříte v lásku na první křupnutí? My už ano. Skořicové mandle jsou jemně sladké a krásně křupavé. Nám připomínají Vánoce.