Čokoládová tabulka mléčná 60% Zobrazit větší

Čokoláda Ekvádor mléčná 60%

Čokoláda je jemná a sladká, avšak silně čokoládová díky vysokému obsahu kakaa. 

Svěžest tropického ovoce je doplněna komplexní chutí mléčné čokolády.

Ručně vyrobená z kakaových bobů z Ekvádoru.

Více informací

150 Kč s DPH

  • 1 ks
  • 2 ks
  • 3 ks
  • 4 ks
  • 5 ks

Přidat na seznam přání

Rodinná farma Cedeño Aguilar se nachází v Santo Domingo de los Tsachilas, 3 hodiny jízdy autem z Quita, hlavního města Ekvádoru. Tropické klima a topografické podmínky zde tvoří ideální prostředí pro pěstování kakaových bobů Nacional. Historie tohoto kakaovníku sahá více než 5300 let zpět, zažil období velké slávy i zapomnění. Thomas Cedeño Aguilar a jeho žena Yolanda obnovili tradici a kulturu pěstování tohoto špičkového ekvádorského kakaa. Jejich cílem je obnovit slávu ekvádorského kakaa a pěstovat pouze odrůdy 100 % Nacional. V roce 2013 získala jejich farma jako první v Ekvádoru certifikaci s ochrannou známkou “Cacao Nacional”.

V komplexní chuti dominují tóny tropického ovoce a tančí divokost zelených banánů a granátového jablka.

Fermentováno v dřevěných bednách v uzavřeném kontrolovaném prostředí 5 – 7 dní.

Sušeno horkým vzduchem z tepelného generátoru poháněného obnovitelnou energií vyrobenou z rostlinného odpadu.

Sklizeň: listopad – únor, květen – červenec.

Složení: Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko, obsah kakaové sušiny nejméně 60%

Hmotnost: 50 g

Minimální trvanlivost: 6 měsíců

Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25°C

Distributor: Al Andalous s.r.o., Roháčova 145/14, 130 00 Praha 3

1 další produkt ve stejné kategorii: