Čokoláda Filipíny mléčná 60% Zobrazit větší

Čokoláda Filipíny mléčná 60%

Jemná, příjemně nasládlá, bohatá čokoládová chuť s nástinem oříškových tónů.

To jsou mléčné Filipíny - Paquibato. Jednoduše poctivá mléčná čokoláda.

Více informací

150 Kč s DPH

  • 1 ks
  • 2 ks
  • 3 ks
  • 4 ks
  • 5 ks

Přidat na seznam přání

Kakaové boby této čokolády pocházejí z regionu Davo, který se nachází na Mindanau, druhém největším ostrově Filipín.

Vysoká vlhkost, tropické teploty, mnoho srážek (není zde prakticky období sucha) a toto kombinováno faktem, že Davo leží mimo pás tajfunů znamená, že se tu kakaovníkům daří. A daří se jim hodně.

2019 bylo kakao Auro Paquibato oceněno cenou Cocoa of Excellence Award. Tato cena, poprvé v historii, zařadila Filipíny mezi 20 nejlepších druhů kakaových bobů na světě.

Do roku 2005 těžba dřeva na Filipínách nebyla kontrolována. Zejména díky tomu zde zmizelo 3/4 původních pralesů.

Kakao Paquibato se pěstuje v agrolesnickém systému, což je jeden z hlavních kroků od tvoření monokulturních plantáží.

Paquibato má vybalancovanou čokoládovou chuť se sladkostí tropického ovoce a dokončením jemně pražených ořechů.

Centrálně fermentovámo 5 dní v kaskádově uspořádaných dřevěných bednách.

Sušeno 6 dní na zakrytých ložích

Sklizeň: říjen – únor

Složení: Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko, obsah kakaové sušiny nejméně 60%

Hmotnost: 50 g

Minimální trvanlivost: 6 měsíců

Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25°C

Distributor: Al Andalous s.r.o., Roháčova 145/14, 130 00 Praha 3

1 další produkt ve stejné kategorii: