Tato čokoláda má vybalancovanou chuť se sladkostí tropického ovoce a dokončením jemně pražených ořechů.
Ručně vyrobená z kakaových bobů z Filipín.
Tento produkt již není na skladě
Datum dostupnosti:
Kakao Auro Paquibato použité na výrobu této čokolády se pěstuje v Davu, na druhém největším ostrově Filipín.
Vysoká vlhkost, tropické teploty, mnoho srážek v kombinaci s faktem, že Davo leží mimo pás tajfunů, znamená, že se tu kakaovníkům daří.
V roce 2019 bylo kakao Auro Paquibato oceněno cenou Cocoa of Excellence Award. Tato cena, poprvé v historii, zařadila Filipíny mezi 20 nejlepších druhů kakaových bobů na světě.
Paquibato má vybalancovanou čokoládovou chuť se sladkostí tropického ovoce a dokončením jemně pražených ořechů.
Centrálně fermentováno 5 dní v kaskádově uspořádaných dřevěných bednách.
Sušeno 6 dní na zakrytých ložích.
Sklizeň: říjen – únor.
Složení: kakaové boby, třtinový cukr. Obsah kakaové sušiny nejméně 75%.
Hmotnost: 50 g
Minimální trvanlivost: 6 měsíců
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25°C
Distributor: Al Andalous s.r.o., Roháčova 145/14, 130 00 Praha 3