Okouzlí vás svěžími tóny zeleného jablka podkreslenými špetkou mořské soli, oříšky, sušeným ovocem a zejména rozinkami.
Ručně vyrobená z kakaových bobů z Indie.
Tento produkt již není na skladě
Datum dostupnosti:
Kakaovníky rostou na jihozápadě Indie ve státě Kerala. Kerala je zahradou Indie. Pěstuje se zde například 97 % indického černého pepře, stejně jako další koření, například vanilka, kardamom, skořice a muškátový oříšek.
Vysoký úhrn srážek v kombinaci s vysokou teplotou a kvalitní půdou jsou ideální kombinací pro pěstování velice kvalitního kakaa.
Tropické lesy pokrývají více než polovinu státu Idukki a kakaovníky rostou pod korunami těchto lesů spolu s dalšími plodinami a kořením.
Svěží tóny zeleného jablka se špetkou mořské soli, kardamomu, černým pepřem, následovaný ořechy, sušeným ovocem a zejména rozinkami.
Centrálně fermentováno 5 dní v dřevěných bednách ze dřeva z divokého chlebovníku zakrytými jutovými pytli.
Sušeno na stolech pod přístřeším s neustálou kontrolou a pravidelně obraceno.
Sklizeň: říjen – listopad, květen – červen
Složení: Kakaové boby, třtinový cukr, obsah kakaové sušiny nejméně 75%
Hmotnost: 50 g
Minimální trvanlivost: 6 měsíců
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25°C
Distributor: Al Andalous s.r.o., Roháčova 145/14, 130 00 Praha 3